Брокерът по недвижими имоти Иван Горанов изрази оптимизъм относно успешното

...
Брокерът по недвижими имоти Иван Горанов изрази оптимизъм относно успешното
Коментари Харесай

Брокер: 2022 беше година на купувача, а 2023 година на продавача

Брокерът по недвижими парцели Иван Горанов изрази оптимизъм по отношение на сполучливото привършване на годината в бранша на търговията с недвижими парцели и планува продължение на позитивната наклонност и през идната година. Пред радио „ Фокус “, той акцентира, че банковата система в България е постоянна, а лихвените проценти са измежду най-ниските в Европейския съюз.

Горанов споделя, че заради тази непоклатимост не се чакат разтърсвания на пазара на недвижими парцели през новата година. Напротив, той планува постоянен и сигурен пазар , подобаващ за вложения. Прогнозира запазване на ниски лихвени проценти за ипотечни заеми, което би запазило атрактивността на имотния пазар като място за вложения.

Относно предходната година, Горанов я дефинира като „ година на купувача “ , до момента в който за идната предвижда, че ще бъде „ година на продавача “. Интересът към з елените обекти продължава , като хората деликатно избират какво да купуват и от кого. Банките също интензивно поддържат пазара , предлагайки финансиране още на ранни стадии от строителството.

Горанов изрази вяра е, че приемането на еврото в България ще поддържа интереса към вложенията в недвижими парцели. Той изяснява, че в други страни, които одобриха еврото, пазарът на парцели пораства автоматизирано в течение на година или две. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР