Броени дни след най-мощния си досега ядрен опит, един от

...
Броени дни след най-мощния си досега ядрен опит, един от
Коментари Харесай

Пхенян: САЩ ще получат още „подаръчета“ от нас, ако продължат с провокациите

Броени дни след най-мощния си до момента нуклеарен опит, един от топ дипломатите на Северна Корея сподели през днешния ден, че страната му е подготвена да изпрати " още подаръчни пакети " на Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

Северна Корея дава обещание още доста " дарове " на Запада

" Горд съм да кажа, че единствено преди два дни КНДР сполучливо извърши опит с атомна бомба, предопределена за междуконтинентална балистична ракета, според проекта си за основаване на стратегически нуклеарни сили ", сподели посланикът на Пхенян към задачата на Организация на обединените нации в Женева Хан Те-сон пред Конференцията на Организация на обединените нации по разоръжаването.

ВИЖТЕ В СНИМКИ КАКВО МОЖЕ АРМИЯТА НА СЕВЕРНА КОРЕЯ

Неотдавнашните самозащитни ограничения на моята страна са " подаръчен пакет ", предопределен не за различен, а за Съединени американски щати, сподели той. " Съединени американски щати ще продължат да получават още такива дарове, до момента в който не престанат с безразсъдните си провокации и с безплодните си опити да оказват напън върху КНДР ", уточни Хан без повече обяснения.

Северна Корея евентуално готви нова провокация

Военните ограничения, подхванати от Северна Корея, са " израз на политиката й на въздържане и на правото й на самоотбрана " за да се даде отпор на " непрекъснатото възходяща от десетилетие нуклеарна опасност от страна на Съединени американски щати и на враждебната политика, ориентирана към уединяване на моята страна ", акцентира севернокорейският посланик.

Какво замислят международните сили след севернокорейското нуклеарно тестване?

" Натискът и глобите в никакъв случай няма да имат резултат върху моята страна. КНДР в никакъв случай и при никакви условия няма да заложи своя сдържащ нуклеарен капацитет на масата за договаряния ", заключи той.
  По тематиката Тръмп за следващия нуклеарен опит на Северна Корея: Пхенян ще разбере единствено от едно нещо Експлозията от новия нуклеарен опит на Северна Корея - 8 пъти по-мощна от тази в Хирошима Меркел и Тръмп се оповестиха за нови наказания против Северна Корея
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР