Броени дни преди големия финал на Big Brother: Most Wanted

...
Броени дни преди големия финал на Big Brother: Most Wanted
Коментари Харесай

Любовта надделява в Къщата на Big Brother

Броени дни преди огромния край на Big Brother: Most Wanted в Къщата изненадите не стопират, даже в противен случай - занапред предстоят. Макар всекидневието на Съквартирантите да е съпровождано от кавги, разногласия и кавги, които най-често са по виновност на Никита , през днешния ден всички ще се борят за една обща идея - да завоюват колкото се може повече време за диалози и приказки с най-близките си хора.
 Биг Брадър NOVA
Разбира се, Big Brother е подготвил серия от тествания, които би трябвало да бъдат посрещнати, преди да обезпечи връзка сред Съквартирантите и външния свят.
 Благой NOVA
Всяко предизвикателство ще носи спомагателни минути за телефонен диалог, а какъв брой тъкмо - това ще зависи само от творчеството и волята за триумф на съквартирантите.-->
 Никита NOVA
За една двойка, обаче, която е потънала в своя личен свят, има нещо, доста по-важно, от която и да е задача в Къщата. Още през вчерашния ден Златка помоли Big Brother да й обезпечи тест за бременност. Какво сподели той и по какъв начин се оправиха като тим съквартирантите с една от последните си задачи в Къщата ще разберем тази вечер от 21:00 часа единствено в ефира на NOVA.

Актуални вести ще откриете на и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР