Броени дни преди дебатите по вота на недоверие на тема

...
Броени дни преди дебатите по вота на недоверие на тема
Коментари Харесай

Лидерът на БСП и вътрешният министър в задочен спор на тема Сигурност

Броени дни преди дебатите по вота на съмнение на тематика " Сигурност " водачът на Българска социалистическа партия и вътрешният министър влязоха в неприсъствен спор. Нинова подлага на критика Валентин Радев в телевизионно изявление, а той й отговори на ексклузивен брифинг в централата на ГЕРБ.

Валентин Радев отговори на думите на Конрелния Нинова,че ГЕРБ не са спазили обещанието си да назначат спомагателни 6 хиляди служители на реда.
Валентин Радев - министър на вътрешните работи: Няма такова нещо. Няма никакви 6 хиляди служители на реда, за никакви 6 хиляди служители на реда не сме говорили. В програмата е записано полицейско наличие във всяко обитаемо място точка.
Радев изясни, че задължението стихотворец в програмата бил за назначение на най-малко хиляда служители на реда и чиновници на жандармерията. Министърът разяснява и думите на Корнелния Нинова, че не си е на мястото.

Валентин Радев - министър на вътрешните работи: Тя споделя, че Министерство на вътрешните работи, въобще ГЕРБ, се отдръпва от сигурността. Е по какъв начин може да го каже човек, който е участвал в политиката и би трябвало да знае, че ГЕРБ като идва, поставя правила. Трябва ли да напомням, че ние сме тези, които създадохме четирите закона за всички служби.
Вътрешният министър не отхвърли, че в системата има доста недостатъци, само че сподели, че се пробва да ги поправи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР