Броени дни преди да отпътува за снимките на Ергенът 3,

...
Броени дни преди да отпътува за снимките на Ергенът 3,
Коментари Харесай

На младини новият Ерген бил страшна циция

Броени дни преди да отпътува за фотосите на „ Ергенът ” 3, новият основен воин в шоуто – предприемачът Александър Младенов, бе щракнат да разпуска на родното Черноморие. Той беше на къмпинг „ Арапя ”. С него е бил и водещият на риалитито Наум Шопов, както и половинката му Теа.
Това издава, че Алек или е непосредствен с тях от дълго време, или тримата са на морето по работа, обвързвана с шоуто. Снимките на риалитито на Би Ти Ви би трябвало да стартират напълно скоро. След два сезона в Турция се приказва, че новият щял да е в Гърция.

Междувременно „ Уикенд ” дочу, че макар че е милионер и има сериозен бизнес, завещан от татко си, Александър Младенов бил страшна скъперник. Той си правел прецизно сметката и избягвал да харчи пари за щяло и нещяло. Не си купувал никакви дизайнерски облекла, а карал с конфекция от магазина. Освен това се стискал да си купи безценен и внушителен автомобил от ранга на „ Мерцедес ”, „ Ауди ” или БМВ, а карал по-семпъл джип „ Мазда ”.

Когато бил в ресторант с по-голяма компания пък плащал единствено своята сметка. Той оставял повече от алегорични бакшиши на обслужващия личен състав. „ Не знам коя тъкмо ще му върже. Жените не обичат стиснати мъже – неслучайно от години няма сериозна връзка ”, одумват го в светските среди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР