Броени дни остават до крайния срок за приемане на кандидатурите

...
Броени дни остават до крайния срок за приемане на кандидатурите
Коментари Харесай

Търсят се фотографи и оператори за невиждано състезание на Морените на 9 юни

Броени дни остават до крайния период за приемане на кандидатурите за присъединяване в новата сесия от приключенския университет. 

Това е рядко срещана опция за дейни фотографи и видео оператори, които в продължение на няколко дни ще могат да снимат едно невиждано съревнование в света – тичане и катерене към върха на Морените -  единственият по рода си естествен феномен в света.

Кулминацията е на 9 юни, а до тогава определените фото и видео-графи ще преминат през няколко стадия на практическо образование .  Целта е да опознаят спецификите на снимане по отношение на терена, да са наясно с разпоредбите и формата на надпреварата, както и със стандартите за качествени фотоси и видео по стандартите на Red Bull Media House. Чрез най-хубавите си фрагменти, те ще се състезават за фотографска и операторска техника по желание на стойност до 2000 лева .

Избраните претенденти ще бъдат оповестени до 23-ти  май, след което ще се готвят за предварителна сесия на терена на 31-ви май. Те ще се срещнат с вдъхновителя на надпреварата Red Bull Moreni Challenge -   Кирил Николов - Дизела . Той ще разкрие спецификите на терена и на формата на надпреварата, и ще показва своя персонален пробег по Морените пред претендентите. Те ще да снимат предварителни фрагменти, и по този начин най-хубавите ще бъдат селектирани и поканени да отразят събитието на 9 юни, събота.

В деня на надпреварата, определеният екип ще се стреми да направи материали, които дават отговор на високите стандарти за качество, с цел да бъдат оповестени в международната база данни със фотоси и видео redbullcontentpool.com. Кадрите ще бъдат споделени и във Facebook събитието Red Bull Moreni Challenge, където всеки ще може да гласоподава за желани фотоси и клипчета, направени от екипа на плана.

Победителят ще бъде определен въз основата на изцяло показване. Ще се вземат поради фрагментите от предварителната сесия и най-много по време на надпреварата, а тежест ще имат и събраните лайкове във Facebook.

До 18 май 2018 година, изпращайте кандидатури (кратка биография и авторски материали) на 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР