Броени дни остават до излизането на последното DLC за Kingdom

...
Броени дни остават до излизането на последното DLC за Kingdom
Коментари Харесай

Последното DLC за Final Kingdom Come: Deliverance ще предложи около 15 часа игра

Броени дни остават до излизането на последното DLC за Kingdom Come. A Woman’s Lot, както е името му, излиза тази седмица – на 28-ми, вторник. То ще ви запознае с персоналната история на един от героите в играта и ще ви предложи за пръв и финален път да играете с някой различен с изключение на Хенри. Това е Тереза, която има поддържаща роля в играта, само че след появяването си не участва в огромна част от играта. В изявление за OnlySP, Тобиас Столц-Звилинг, PR управител в Warhead, изяснява, че събитията в A Woman Lot, които се разкриват пред Тереза се развиват в различно време, редом на събитията от основната игра.

Звилинг изяснява, че събитията в това последно допълнение се развиват преди и по време на офанзивата към Скалиц. По отношение на бойните си умения, Тереза не умее да си борави с меча, само че за това пък е веща с лъка и стрелата. A Woman’s Lot като цяло има за цел да отговори на въпроси, които играещите са си задавали по време на основната акция и на които не са получили отговор. Освен това, те ще могат да се срещнат и поддържат връзка с хората в Скалиц преди огромната офанзива. А след осъществяването на задача дружно с Хенри, двете сюжетни линии ще се свържат, което и ще даде по-голяма цялост на историята.

Запитан за това, до каква степен събитията в A Woman’s Lot се припокриват с тези в главната акция, Столц-Звилинг споделя, че играещият ще стане по-скоро очевидец на различна времева линия, в сравнение с някакъв тип проверка. „ Всички знаем, че Хенри бяга към Тамберг след офанзивите, само че по какъв начин съумява Тереза да избяга и по какъв начин най-после тя съумява да го избави от бандитите, ще разберем точно тук. DLC-то има три детайла – сюжетна линия, в която играете като Тереза, такава, в която играете като Хенри и ново куче, което е за цялата игра. Що се отнася до размера на наличието, това е най-голямото DLC, което предлагаме. Играещите може да чакат сред 10 и 15 часа геймплей, като това значително зависи от метода ви на игра “, декларира Звилинг.

Що се отнася до кучето, с него се вкарва и напълно нова механика и умеене за Хенри – Houndmaster – която дефинира „ номерата “, които неговия опашат приятел ще може да извършва. И в случай че несъмнено Хенри не се грижи добре за него, кучето може да престане да го слуша и да избяга от него. Но и освен това.

„ Кучето пази своя притежател, тъй че когато сте нападнат, то ще се опита да ви отбрани. Но можете също по този начин и самодейно да го изпратите да нападне хора. То работи като продължение на вас самия. Така че, в случай че го изпратите да нападне почтени хора, вие ще задействате престъпната система, тъкмо както, в случай че нападнете вие самия някого “, добавя той.

Допълнението излиза за PC на следващия ден, а за конзоли – на 11-ти идващия месец.

Макар и последно DLC за играта, това няма да е последното допълнение като цяло за Kingdom Come – следва излизането на инструментите за моддинг на един по-късен стадий. С края на историята и довеждане докрай на приключенията на Хенри, какво мислите за играта – какви са нейните мощни и слаби страни? Може да споделите в коментарната секция под сегашния материал.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР