Броени дни ни делят от премиерата на третия самостоятелен филм

...
Броени дни ни делят от премиерата на третия самостоятелен филм
Коментари Харесай

Том Холанд, ролята на Спайдърмен и какво е направил след като е изтекъл договорът му

Броени дни ни разделят от премиерата на третия независим филм за Спайдърмен (който е част от киновселената на Marvel, схваща се) и вълнението на почитателите към този момент е огромно.

Наближаващата премиера значи, че основните настоящи лица в " Спайдърмен: Няма път към дома " обикалят по разнообразни излъчвания, с цел да дават изявленията. И по този начин Том Холанд, Зендая и Бенедикт Къмбърбач се озоваха в шоуто на Джими Кимъл.

След като водещия сподели фотография, на която се вижда по какъв начин Къмбърбач кара сноуборд, облечен като Доктор Стрейндж, Холанд реши да опише история. Актьорът сподели, че откакто са завършили фотосите на кино лентата автоматично и договорът му е изминал.

Освен мотив за носталгия и известно натъжаване, това е било чудесна опция Холанд да се отдаде на занимания и интензивности, които преди този момент са му били неразрешени (заради договора). И по този начин е решил да покара ски.

Но нещата са излезли отвън надзор в някакъв миг, тъй като си е направил видеоразговор със Зендая и лицето му е било окървавено. Самата тя се е зачудила по кое време толкоз бързо е съумял да се нарани, пише Yahoo Entertainment.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР