Броени часове ни делят от началото на полуфиналния суперсблъсък на

...
Броени часове ни делят от началото на полуфиналния суперсблъсък на
Коментари Харесай

Кореча: Джокович запази сили за този мач и е в перфектна позиция за битката с Алкарас

Броени часове ни разделят от началото на полуфиналния суперсблъсък на Ролан Гарос сред Новак Джокович и Карлос Алкарас, който значително ще ни покаже кой сега е същинският водач в международния мъжки тенис. Категорично младият испанец до момента демонстрира по-убедителна игра в хода на конкуренцията и огромна част от експертите го дефинират за любимец в срещата, само че Алекс Кореча е на мнението, че сърбинът е запазил най-хубавото от себе си за дуела с Алкарас и му дава съществени шансове за победа:

" Това е мачът, който всички чакаме още от началото на шампионата. Очакванията към този конфликт са толкоз високи, че най-после не е невероятно да има разочаровани, само че се колебая това да се случи, имайки поради какъв брой мощно играят двамата сега. Карлитос беше извънредно впечатляващ против Циципас, до момента в който Джокович се оказа задоволително интелигентен да не прегори преди началото на шампионата и резервира своите сили за борбите в Париж.

Новак подвига равнището си с всеки минал мач на Ролан Гарос и е в съвършена позиция да бъде оптимално добре квалифициран за тази сериозна борба, която се задава. В момента Джокович мисли основно по какъв начин да завоюва допустимо най-вече трофеи от Големия шлем, което го кара да се концентрира главно върху тях и значително да остави на назад във времето останалите надпревари през сезона. Това несъмнено е опасен метод, само че можеш да си го позволиш, в случай че се казваш Новак Джокович " - показа някогашният номер две за Евроспорт.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР