Броени часове ни делят от феноменалното шоу на Ерос Рамацоти,

...
Броени часове ни делят от феноменалното шоу на Ерос Рамацоти,
Коментари Харесай

Ерос Рамацоти пристигна в България с частния си самолет през нощта

Броени часове ни разделят от феноменалното шоу на Ерос Рамацоти, част от турнето Vita Ce N`è. Световната обиколка започва по-рано тази година и включва цели пет континента. За шоуто си в България изпълнителят идва с 27 тира и над 80 индивида екип.

Ерос Рамацоти кацна със личния си аероплан в София в 01:30 часа през нощта. По време на своя престой италианската звезда ще има опция да се разноски из столицата и да релаксира преди грандиозното шоу в Арена Армеец. Изпълнителят идва със лични готвач, който ще се погрижат за подбраното хранително меню на Ерос Рамацоти, оповестяват от SME.

И дават обещание щоуто на италианската мегазвезда на 3 октомври да е в действителност впечатляващо. Ерос остава същински правилен на своите почитатели и е подготвен да им подари в действителност незабравими страсти. Концертът на Ерос Рамацоти ще продължи повече от два часа, през които ще чуем както песни от новия албум " Vita Ce N`è ", както и най-обичаните му шлагери през годините.

Входовете на Арена Армеец на 3 октомври ще бъдат отворени в 18:30 ч. Приканваме всички почитатели да се насочат към залата по-рано, с цел да може да се извършат рутинните инспекции по сигурността в точния момент. Няма да има съпорт реализатор, и Ерос Рамацоти ще излезе на сцената в 20:00 ч.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР