Бритни Спиърс, след като се разведе със съпруга си Сам

...
Бритни Спиърс, след като се разведе със съпруга си Сам
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се весели в мъжки компании

Бритни Спиърс, откакто се разведе със брачна половинка си Сам Асгари, прекарва времето си с двама мъже по едно и също време. Снимка от срещата се появи в Инстаграм на рапъра Малума. На фотографията Бритни Спиърс прегръща колумбийския музикант Джей Балвин, а самият рапър седи до него и не наподобява изключително благополучен. Балвин означи в мненията, че Бритни Спиърс към този момент е „ одобрила “ новата му ария, а Малума е „ още веднъж зле влюбен “.


След развода със брачна половинка си, повода за който се твърди, че е невярност на Бритни Спиърс и неуравновесеното й държание, певицата постоянно е засичана в мъжки компании. Първо се появиха клюки за аферата й с наказан иконом (същият, с който била изневерявала на Асгари), по-късно тя разгласява двусмислено видео, в което танцува заобиколена от мъже, а по-късно разгласява фотоси от ваканцията си в мъжка компания.

Междувременно почитателите на певицата са обезпокоени за положението й: в мрежата непрекъснато се появяват известия, че тя е спряла да приема хапчетата, нужни за стабилизиране на положението й. И откакто певицата разгласява известния си танц с ножове, който се трансформира в мем, почитателите даже извикаха полицията. Самата Бритни Спиърс изрично отхвърля опасенията: след визитата на полицията тя още веднъж прикани да я оставят на мира и да не се бъркат в персоналния й живот. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР