Добре, че Денков не стана министър на образованието, защото представяте

...
Добре, че Денков не стана министър на образованието, защото представяте
Коментари Харесай

Борисов: Ще работя с ПП само при доминираща роля на ГЕРБ - с наши министри и програма

Добре, че Денков не стана министър на образованието, тъй като представяте ли си един учен да насърчава своите студенти да шибат бутилки в масите? Този човек през вчерашния ден е споделил нещо, което ни връща във времето на пердах с пръчки на учениците!


Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Рупите, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

" Хора, говорещи лъжи - в никакъв случай Петков не е хвърлял бутилка в моя кабинет! Никога! Денков да си помни и да не включва няколко неща дружно - позор ме е от този случай, в който Петков изшиба бутилката в масата, бяхме в кабинета на Росен Желязков в остарелия Народно събрание. И в този момент като слушам по какъв начин в Народното събрание се заплашват в случай че се видят със или без телохранители - ужасно, хората ги интересуват доста други неща. Всеки документ се пращаше на Лена да го види и да го утвърди. С тези хора не може да се договаря с един човек - чакаш ден и половина, с цел да се питат Денков, Василев, Лена, кой ли не ".

И в този момент вместо да кажат, че дружно сме създали толкоз доста, те плюят. Нито един път не сме се изказали против тях, моят съперник на тези избори са проруските партии - Българска социалистическа партия и Възраждане. Това е нашата алена линия. Движение за права и свободи е демократична и систематична партия, и в този момент, и през годините сме работили с тях, сподели още Борисов.

Те фалшифицират документи всеки ден, ние въобще не ги разясняваме, а те споделят, че Петков ме дисциплинирал, като хвърлял шишета по масите! Това звучи ли ви съществено, изключително казано от учен, в действителност ли?, попита Борисов. Може ли въобще тези хора да ми слагат условия?

Ще работя с Политическа партия, само че единствено с преобладаващата роля на ГЕРБ - с наши министри, с наша стратегия. В допълнение е и наш ред поради ротацията, добави Борисов.

Те желаеха за началник на КПКОНПИ Бойко Рашков! Самия Денков призоваваше през медиите да му подвигам телефона! А в този момент ме заплашват с " дисциплиниране " - нямам доверие на ушите си!, сподели още водачът на ГЕРБ.

Навръх Цветница Борисов посети местността Рупите, в която е църквата на Баба Ванга. Той се включи в самодейността на младежите от ГЕРБ: " Да пуснем корени в България ". За 15-та поредна година самодейността, която се организира на красивия пролетен празник Цветница, събира младежи от целия район и страната, които засаждат дървета пред храма на Баба Ванга, като знак на посланието им младежите да останат в България и да намерят своето място тук./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР