Бритни Спиърс направи поредната си крачка за разграничаване от семейството

...
Бритни Спиърс направи поредната си крачка за разграничаване от семейството
Коментари Харесай

Бритни Спиърс забрани на сестра си да говори небивалици срещу нея

Бритни Спиърс направи следващата си крачка за разграничение от фамилията си - този път не поради татко си, който я контролираше посредством настойничество от 13 години, а против по-малката си сестра. 

30-годишната Джейми Лин Спиърс предизвика гневни реакции поради новата си автобиографична книга, в която разказва живота си в сянката на Бритни. 

В книгата си " Things I Should Have Said " тя твърди, че фамилията в миналото е било " сплотено ", само че единството е било раздрано поради разногласия за " пари, изопачени истини и неизказани персонални проблеми ". 

Джейми Лин споделя, че е пробвала да помогне на сестра си по време на интервала, в който персоналният й живот беше подложен под рестриктивен режим, само че е била прекомерно дребна, с цел да се намеси. Твърденията й се разминават с мнението на Спиърс, че цялото семейство " би трябвало да влезе в пандиза " поради това, че с години умишлено не е поставило завършек на злоупотребите на нейния татко.



В книгата Джейми Лин разказва държанието на Бритни в по-ранните й години като несигурно. В един от епизодите тя споделя за странна обстановка от детството си, в която Бритни Спиърс се е заключила дружно с нея в стаята й, откакто е взела нож от кухнята и е изпаднала в суматоха: " Знаех, че нещо не е наред, само че бях безсилна да направя каквото и да е ". Инцидентът се е случил малко след първия бракоразвод на певицата и се е разминал без потърпевши.

В други елементи на книгата тя споделя, че фамилията и професионалният екип на Спиърс са се опитвали съзнателно да изолират двете сестри една от друга. 

Тя споделя и друга обстановка, в която се е почувствала застрашена от Бритни Спиърс, а връзките сред двете са се влошили съществено.

Случилото се датира от началото на 2020 година, когато те живеят дружно под карантина в първите месеци на пандемията. Джейми Лин твърди, че сестра й се е разгневила за " нещо банално " и е почнала да крещи и да ругае в наличието на двете й дъщери. 

Адвокатът на Бритни Спиърс Матю Розенгарт е завел иск в съда, с който упорства Джейми Лин да спре да " популяризира обществено погрешни или измислени недоволства " по адрес на сестра си. 

" Обръщаме се към вас с съмнение, тъй като последното нещо, което Бритни би желала, е да притегли още повече внимание към тази ненавременна книга и подвеждащите и възмутителни изказвания в нея ", се споделя в писмото, което Hollywood Reporter разгласява. 

В него се твърди, че Спиърс не е чела и няма планове да чете записките на сестра си, само че счита, че тя експлоатира славата й за финансова полза. В желае се оповестява още, че Джейми Лин е знаела за злоупотребите, на които Бритни е подложена по време на попечителството, само че не е помогнала за премахването им. 

Адвокатът предизвестява, че в случай че тя продължава да наскърбява или клюки своята сестра пред медиите при рекламирането на книгата си, ще бъдат подхванати правосъдни ограничения. 

Попечителството над Бритни Спиърс завърши през ноември 2021 година след дълга борба. Певицата разказа обществено серия от нарушавания на свободното й право да избира дали да роди деца, да се омъжи и по какъв начин да продължи кариерата си, до момента в който в това време фамилията й се е възползвало от славата и финансовото й положение. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР