Британците най-накрая са готови да видят покачването на живака до

...
Британците най-накрая са готови да видят покачването на живака до
Коментари Харесай

Точната дата температурите в Обединеното кралство ще скочат рязко до 20-те - точно навреме за празничния уикенд

Британците най-сетне са подготвени да видят покачването на живака до 20-те тъкмо в точния момент за празничния уикенд при започване на май.

След дълъг интервал на дъждове и температури под междинните за времето на годината се чака топло време да настъпи доникъде на седмицата и да докара до слънчеви условия с помощта на въздуха, който се движи на север от континента.

Очаква се дъждът да направи път за синьото небе до вторник, където температурите се чака да бъдат необятно от междинните до високите младежи, а картите демонстрират, че живакът доближава 24C на 3 май.

Хора най-сетне ще могат да се погреят на малко слънце след следващия влажен уикенд с до 30 мм дъжд, паднал през последните 24 часа в югоизтока. Освен това има възможност температурите да се удвоят в някои региони с диапазон от единствено 9C до 13C през днешния ден.

Метеорологът на BBC Луис Лиър сподели: „ Април 2024 година беше много разочароващ, само че се надяваме, че ще успеем завършете месеца с нещо малко обещаващо. Със сигурност ще бъде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР