Британското правителство възнамерява да въведе нов закон, според който всички

...
Британското правителство възнамерява да въведе нов закон, според който всички
Коментари Харесай

Великобритания въвежда нов закон за борба с враждебни страни

Британското държавно управление има намерение да вкара нов закон, съгласно който всички лица, работещи на територията на Обединеното кралство от името на непознати държавни управления, са длъжни да записват наличието си в страната, като по този метод държавното управление чака да отбрани страната от " враждебни страни " като Русия или Китай, написа вестник „ Times”.

Според изданието английският министър председател Борис Джонсън има намерение да употребява речта на кралицата на 11 май, с цел да разгласи въвеждането на новия закон за противопоставяне на „ враждебни страни “. Според новите разпореждания отводът от регистрация ще се третира като закононарушение. Отбелязва се, че направените промени ще разширят резултата на съществуващия закон за преследването и депортирането на задгранични шпиони, които заплашват националните ползи на Англия.

Концепцията за регистрация на чужденци се основава на сходна скица, която е в действие в Съединените щати, където задграничните сътрудници би трябвало да имат наложителна регистрация в Министерството на правораздаването, както и от време на време да показват отчети за активността си. Законът се ползва по отношение на всички, които съставляват ползите на непозната страна, в това число консултанти, публицисти и експерти по връзки с обществеността.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР