Британското правителство е решено да наложи и ще продължи да

...
Британското правителство е решено да наложи и ще продължи да
Коментари Харесай

Великобритания ще налага санкции на Русия до пълното ѝ изтегляне от Украйна

Британското държавно управление е решено да наложи и ще продължи да го прави, до момента в който Москва не се изтегли изцяло от Украйна . Това съобщи английският външен министър Лиз Тръс, представена от " Ройтерс ".

Решени сме да предоставим повече оръжия, да наложим повече наказания и да подкрепим Украйна в изтласкването на Русия от нейната територия , уточни тя пред Народното събрание.

Тръс съобщи, че на следващия ден ще пътува до Турция, с цел да разиска разновидности за подкрепяне на Тя акцентира, че има единствено няколко седмици, с цел да се откри решение.

Англия, Съединените щати и Европейският съюз се координираха при налагането на строги наказания на Москва за това, което те назовават ​​инвазия в Украйна. От своя страна, съветският президент Владимир Путин назовава това военна интервенция.

Ще продължим да постановяваме наказания, ще продължим да стопираме вноса на артикули от Русия, до момента в който не забележим, че Русия се изтегля изцяло от Украйна, безапелационна бе Тръс.

Под удара на английските наказания към този момент попаднаха съветският бизнес, предприемачи, политици и религиозни водачи.
 Лондон: Санкциите против Русия не би трябвало да бъдат отменяни до цялостното освобождение на Украйна
Лондон: Санкциите против Русия не би трябвало да бъдат отменяни до цялостното освобождение на Украйна

Това можело да попречи на договарянията на Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР