Британското Министерство на отбраната се пошегува с руски турист, който

...
Британското Министерство на отбраната се пошегува с руски турист, който
Коментари Харесай

Британските военни благодарят на руски турист, разкрил позициите на ПВО в Крим -

Британското Министерство на защитата се пошегува с съветски екскурзиант, който несъзнателно разкрил местонахождението на основни военни позиции в Крим.

" Може би сме твърди строги с съветските туристи... Понякога са в действителност потребни. Като този мъж, който се снима на позициите на съветската въздушна защита край Евпатория, в окупирания Крим. Благодарим и продължавай с потребната работа! ", написа шеговито министерството в Twitter профила си, като разгласява фотографията на мъж по бански на фона на модерните Противовъздушна отбрана системи S-400.

Maybe we are being too hard on russian tourists… Sometimes they can be really helpful. Like this man taking pictures at russian air defense positions near Yevpatoria, in occupied Crimea. Thank you and keep up the good work!
— Defense of Ukraine (@DefenceU)
" Новата база за противовъздушна защита край Евпатория беше снимана от летовници ", написа на собствен ред украинската редакция на Радио " Свободна Европа ", а консуматори в обществените медии разгласиха точните географски координати на мястото. Те са на езерото Терекли (Солено), в полето северно от него, покрай село Молочное, на брега на Черно море. В петък и събота е обявено за интервенции на противовъздушната защита в региона. Назначеният от Русия губернатор на анексирания Севастопол Михаил Развозжаев също написа в Телеграм в неделя вечерта, че съветските системи за противовъздушна защита са " отработили спомагателни цели на подстъпите към Белбек (военно летище, бел. ред.) откъм Евпатория ". В събота щабът на съветския Черноморски флот беше нападнат от дрон, напомня " Свободна Европа ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР