Британското кралско семейство отбеляза в неделя Деня на възпоменанието, в

...
Британското кралско семейство отбеляза в неделя Деня на възпоменанието, в
Коментари Харесай

Вечна класа с бижута на Елизабет и Даяна: Кейт Мидълтън отдате почит по време на горчив повод

Британското кралско семейство означи в неделя Деня на възпоменанието, в който страната годишно отдава респект на починалите по време на война.

Принцът и принцесата на Уелс се причислиха към Чарлз Трети, кралицата консорт Камила и принцеса Ан в Роял Албърт Хол в събота вечер, с цел да участват на годишния Възпоменателен фестивал на Кралския английски легион.

Облечена напълно в черно, за концерта Кейт Мидълтън се появи с вталено сако, украсено с три брошки във формата на мак, и плисирана пола. Визията допълваха обувки на ток и дребна чанта.

Вниманието притегли изборът на бижута, с която принцесата уважи Елизабет Втора, написа английското издание HELLO! Кейт се появи с две бижута, благосъстоятелност на починалия монарх – японската огърлица с перли, която преди този момент носеше за погребението на принц Филип, а по-късно и за това на кралицата, както и обеците с диаманти и перли от Бахрейн.

Четириредовото колие с централна диамантена закопчалка е направено по поръчка от самата кралица с перли, подарени от японското държавно управление. Бижуто е обещано назаем на принцеса Даяна, която го носи по време на държавен прием в Холандия през 1982 година Вижте фотоси в галерията тук:
 Кейт Мидълтън и принц Уилям на възпоменателен концерт в Роял Албърт Хол  Кейт Мидълтън и принц Уилям на възпоменателен концерт в Роял Албърт Хол  Кейт Мидълтън и принц Уилям на възпоменателен концерт в Роял Албърт Хол  Кейт Мидълтън и принц Уилям на възпоменателен концерт в Роял Албърт Хол
Смята се, че Кейт Мидълтън носи три мака на ревера си, поради членовете на семейство, които са се сражавали и починали във войни. Прабабата на принцеса Кейт е имала трима братя, убити в пердах по време на Първата международна война. Причината брачната половинка на принц Уилям да носи голям брой макове обаче в никакъв случай не е била доказана от Двореца.

На идващия ден кралското семейство се появи за работа пред Кенотафа в Лондон. Принцесата на Уелс още веднъж изглеждаше безупречно, този път в плисирана черна рокля вид палто на Catherine Walker. Шапка с обемна външна страна допълваше визията и придаваше спомагателна грациозност.

За неделното събитие Кейт Мидълтън избра украшение на починалата принцеса Даяна - чифт инкрустирани с диаманти перлени обеци. Те се отличават с изразителна извивка от разнообразни шлифовки на диаманти, както и с група камъни в центъра с полировка вид маркиза, от които се спуска перла. Разгледайте фотоси тук:
 Кейт Мидълтън и Камила следят шествието за Деня на възпоменанието  Кейт Мидълтън и Камила следят шествието за Деня на възпоменанието  Кейт Мидълтън и Камила следят шествието за Деня на възпоменанието  Кейт Мидълтън и Камила следят шествието за Деня на възпоменанието
Принцесата следи службата от Сграда на Министерството на външните работи и Британската общественост дружно с кралицата консорт Камила. Шествието беше поведено от Чарлз Трети, следван от принцеса Ан, принц Уилям и принц Едуард.

Кралят отдаде респект на починалите във война и военни спорове, като постави венец пред Кенотафа, споделя. Венец беше подложен и за първи път от името на кралицата консорт, а пред паметника принцът на Уелс, Уилям, постави подобен, който преди този момент е бил оставян там от татко му, носил купата принц на Уелс повече от 64 години преди възкачването му на трона. Вижте фотоси тук:
 Крал Чарлз поведе шествието за Деня на Възпоменанието  Крал Чарлз поведе шествието за Деня на Възпоменанието  Крал Чарлз поведе шествието за Деня на Възпоменанието  Крал Чарлз поведе шествието за Деня на Възпоменанието
Макар това да е първият Ден на възпоменанието след гибелта на Елизабет Втора, той е вторият, който минава без нейното наличие. През ноември 2021 година се наложи 95-годишната тогава кралица да пропусне честванията поради здравословен проблем. Припомнете си повече тук ►
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР