Британският външен министър Лиз Тръс ще представи планове за създаване

...
Британският външен министър Лиз Тръс ще представи планове за създаване
Коментари Харесай

Лиз Тръс представя нов план за инвестиции

Британският външен министър Лиз Тръс ще показа проекти за основаване на нови капиталови зони с ниска регулация и повече свободни пристанища в понеделник, като ускори акцията си за идващ министър-председател, оповестява организация Ройтерс.

Тръс и някогашният финансов министър Риши Сунак се борят да заменят Борис Джонсън, откакто протест против скандалната му администрация го принуди да се отдръпна.

Тръс води в социологическите изследвания измежду членовете на Консервативната партия, които ще назначат своя нов водач, който по-късно ще стане министър-председател. Тя сподели, че главният й фокус ще бъде стимулирането на растежа във време на възходяща инфлация и допустима криза.

Тръс сподели в изказване, че ще изложи по какъв начин, в случай че бъде назначена за министър-председател, ще работи с локалните общности за идентифициране тук-там за преустрояване за капиталови зони или това, което нейният екип разказа като " пълномаслени свободни пристанища ".

Такива зони биха имали ниска данъчна тежест за стимулиране на вложенията и строителството, понижени ограничавания за обмисляне и персонализирани регулации за поощряване на " промишлености с висока стойност " като изкуствения разсъдък.

" Вместо това, посредством основаването на тези нови капиталови зони най-сетне ще потвърдим на бизнеса, че сме ангажирани с тяхното бъдеще и ще ги подтикваме да подтикват вложенията, които ще оказват помощ за постигането на резултати за работливите хора. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР