Британският спринтьор Жарнел Хюджис е имал близка среща с пистолет

...
Британският спринтьор Жарнел Хюджис е имал близка среща с пистолет
Коментари Харесай

Опряха пистолет в лицето на британски спринтьор в Ямайка

Британският спринтьор Жарнел Хюджис е имал близка среща с револвер в лицето в опит за обир по време на лагер в Ямайка, заяви мениджърът му пред BBC. Инцидентът се е случил на паркинг покрай Кингстън (Ямайка), където 22-годишният спринтьор тренира с локален клуб.

Мениджърът му Норман Пиърт сподели, че спортистът не е потърпевш и е приключил тренировката си. “Той е бил шокиран, само че е упражнявал по-късно. Нищо не му е взето и полицейското следствие продължава”, съобщи мениджърът.

A post shared by Z Hughes (@zharnel_hughes) on Jan 24, 2018 at 4:35pm PST
Хюджис, който по-рано денем е имал среща с Болт, показа, че е бил в колата си, когато мъжът с револвера се е доближил към него.

“Обувах си маратонките, този човек пристигна и насочи револвер в лицето ми. Той ме помоли за телефона ми и избяга, след което откри огън”, сподели Хюджис пред вестник Jamaica Gleaner.

Мениджърът му добави, че стрелбата не е била ориентирана към спортистите. “За злощастие това се случи. Сигурен съм, че университетът ще предприеме съществено стъпки да ускори сигурността. Жарнел не желае да приказва за това в този момент. Той желае да остави всичко зад тила си и да има добър сезон”, добави Пиърт.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР