Британският принц Хари и неговата приятелка - американската актриса Меган

...
Британският принц Хари и неговата приятелка - американската актриса Меган
Коментари Харесай

Принц Хари и тъмнокожата му приятелка се оказаха роднини


Британският принц Хари и неговата другарка - американската актриса Меган Маркъл се оказаха далечни родственици, написа издението Дейли Мейл ( Daily Mail).

Един от предците на Маркъл е живелият през XV век върховен чиновник на графството Даръм Ралф Боуз. Внучката на Боуз била омъжена и получила семейството Хаси. Внукът ѝ Кристофър Хаси е отпътувал за Америка и основал Нантакет. Приятелката на принца е негова директна наследница по бащина линия.

Внукът на Боуз остава в Англия и става член на Народното събрание. Дъщеря му се омъжва през 1767 година за рубрика на Стратмор и Кингхорн.

Пет генерации по-късно Елизабет Боуз-Лайън става жена на крал Джордж VI. Нейната най-голяма щерка и до момента е държавен глава на Обединеното кралство, а принц Хари е неин внук.

За романа на Маркъл с принца, който стои на пета позиция в монархическата стълбица на наследяването на короната, стана известно тъкмо преди година. Произходът на актрисата

(чернокожа майка, белокож баща) бе неодобрен в интернет и булевардната преса. В отговор от двореца обявиха, че медиите са отишли прекомерно надалеч и са "преминали чертата". /БГНЕС, лента.ру
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР