Британският премиер Тереза Мей се изказа по време на Световния

...
Британският премиер Тереза Мей се изказа по време на Световния
Коментари Харесай

Всички хора трябва да почувстват ползите от свободната търговия, настоя Тереза Мей

Британският министър председател Тереза Мей се изрече по време на Световния стопански конгрес в Давос , като акцентира, че Обединеното кралство щяло да продължи да бъде световен бранител на свободната търговия , до момента в който страната излиза от Европейския съюз.

Тя добави, че основните настоящи лица на интернационалната сцена би трябвало да се погрижат всички хора да почувстват изгодите от свободната търговия, с цел да се предотврати възраждането на популизма .

 Криптовалутите са огромен риск, предизвестиха Съединени американски щати и МВФ
Криптовалутите са огромен риск, предизвестиха Съединени американски щати и МВФ

Цифровите валути могат да се употребяват за пране на пари и тероризъм

Световната комерсиална организация (СТО) би трябвало да продължи с промените и да отстрани бариерите пред електронната търговия , настоя Мей. Тя счита, че Англия би трябвало да бъде най-хубавото място за бизнес, изключително за създаването на изкуствен интелект .

Британското държавно управление възнамерява да влага в обучение, образование и преквалификаци я, изключително в бранша на новите технологии, с цел да помогне на хората да се приспособяват към измененията на пазара на труда, разкри Тереза Мей.

 Изкуственият разсъдък бил унищожителен, само че управляем
Изкуственият разсъдък бил унищожителен, само че управляем

" Нека да не сътворяваме едно потомство лудити "

От друга страна, добави тя, пазарът на труда не трябва да се оставя на самотек , като вместо това държавното управление би трябвало да " работи уверено ", с цел да поддържа и обезпечава нови работни места за хората. Трудовите закони би трябвало също по този начин да отразяват софтуерните достижения, които коренно трансформират метода, по който хората работят, отбелязала още тя.

Говорейки за изгодите от новите технологии, Мей подчертала нуждата от контролиране на провокациите, които носят със себе си , в това число отбрана на персоналните данни, нелегално наличие и действия, изключително в обществените медии.

Британският министър председател настоя, че фирмите би трябвало да сторят повече, с цел да се оправят с противозаконното наличие на платформите си. За тази цел държавното управление на Тереза Мей създава Цифрова харта, в която ще се сложи акцент върху неутралността на интернет, отбраната на децата и персоналните данни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР