Британският премиер Тереза Мей огласи нов етичен кодекс за всички

...
Британският премиер Тереза Мей огласи нов етичен кодекс за всички
Коментари Харесай

Тереза Мей зададе правила за поведение в партията си в контекста на твърденията за случаи на тормоз

Британският министър председател Тереза Мей огласи нов етичен кодекс за всички депутати и представители на Консервативната партия. Мярката е поредна в подтекста на растящия брой изказвания за случаи на непочтено държание в английския парламент, съобщи Ройтерс.
Кодексът беше качен на уеб страницата на партията, като в него са разказани стандарти, които се чака да се съблюдават от представителите на политическата мощ на избираеми и други длъжности, процедури при нарушаването им и дефиниции на партията за дискриминация, тормоз и полов тормоз.
В писмо до ръководителя на долната камара на Народното събрание Камарата на общините Мей показва, че Народното събрание също следва да поеме повече отговорности за отбрана на чиновниците си, и приканва за основаване на единни, ясни и самостоятелни процедури при изказвания за такива случаи, които да важат за всички в Уестминстър.
По думите на Мей в понеделник тя ще се срещне с водачите на другите партии, с цел да обсъдят настрана предложение за надпартиен метод при отправяне на изказвания за сходни случаи в Народното събрание.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР