Британският премиер Тереза Мей може да насрочи дата за оттеглянето

...
Британският премиер Тереза Мей може да насрочи дата за оттеглянето
Коментари Харесай

Тереза Мей обявява дата за оставка в следващите дни

Британският министър председател Тереза Мей може да насрочи дата за отдръпването си в идващите дни, съобщи ръководителят на авторитетната Комисия 1922, която се състои от депутати на Консервативната партия в Камарата на общините, сър Греъм Брейди, оповестява Би Би Си.
 

Мей към този момент разгласи, че ще подаде оставка, откакто нейната договорка за Брекзит бъде утвърдена от Народното събрание, само че някои депутати желаят точна дата за отдръпването й. Сър Греъм Брейди съобщи, че чака „ ясна и точна дата “ след срещата на премиера в Комисията, която се чака да се състои в сряда, написа Блиц.

Той обаче отхвърли да разяснява появилата се информация, че ще се кандидатира за правоприемник на Мей.
 
Пред Би Би Си през миналата седмица сър Греъм разгласи, че Комисията 1922 е призовала премиера да даде „ изясненост “ по отношение на бъдещите си проекти и тя е изявила предпочитание да се срещне с членовете на комисията.
 
През март английският министър председател даде обещание да се отдръпна сега, в който Камарата на общините ратифицира нейната договорка за Брекзит. Тереза Мей обаче не посочи, какъв брой дълго възнамерява да се задържи на поста, в случай че съглашението не бъде утвърдено.
 
Натискът набъбна откакто консерваторите претърпяха огромни загуби на локалните избори. Партията се притеснява, че ще получи и „ гласовит пестник “ на идните избори за Екологичен потенциал. Лондон трябваше да напусне Европейски Съюз на 29 март, само че дата за Брекзит беше отсрочена за 31 октомври, откакто Народното събрание не съумя да реализира компромис и да утвърди договорката с Брюксел.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР