Британският премиер Борис Джонсън заяви, че правителството му се надява

...
Британският премиер Борис Джонсън заяви, че правителството му се надява
Коментари Харесай

Коронавирусът в Европа: Лондон възобновява ваканционните пътувания в чужбина от 17 май

Британският министър председател Борис Джонсън съобщи, че държавното управление му се надява ваканционните пътувания на британците в чужбина да могат да се възобновят от 17 май, само че не желае да подценява броя на новозаразените с ковид в други страни, съобщи Ройтерс.

" Надяваме се пътуванията да се възобновят от 17 май, само че не желая да предопределям нещата или да недооценявам компликациите, които следим в някои от страните, където желаят да отидат хората ", сподели Джонсън на конференция. Той съобщи, че по-късно тази седмица работна група ще даде рекомендации за " рационален " проект.

Джонсън сподели, че идващият стадий в разхлабването на ограничаващите ограничения във Англия ще е на 12 април с отварянето на козметичните и фризьорски салони, фитнес залите, магазините от второстепенно значение и откритите пространства на питейните заведения и заведенията за хранене, съобщи Асошиейтед прес.

Самият Джонсън съобщи, че след 12 април ще отиде в някой пъб " да надигне една халба ", отбелязва Ройтерс.

Ще отпадне и възбраната за престой с преспиване в други частни домове и ще бъдат отворени и зоопарковете и кината навън.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР