Британският премиер Борис Джонсън, който е на посещение в Полша,

...
Британският премиер Борис Джонсън, който е на посещение в Полша,
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Путин е готов да използва варварски тактики

Британският министър председател Борис Джонсън, който е на посещаване в Полша, съобщи, че е „ ясно, че съветският президент Владимир Путин е подготвен да употребява безчовечен и недомислени тактики против почтени жители в Украйна “.

На взаимна конференция с полския министър председател Матеуш Моравецки Борис Джонсън съобщи, че нещастието, която предсказа Англия и останалите се трансформира в действителност с нахлуването на Путин в Украйна, даже е по-лошо в сравнение с се очакваше.

„ Президентът Путин е подготвен да употребява безчовечен тактики против почтени цивилни жители, бомбардирайки техните жилища и изпращайки ракети по блоковете им, с цел да избива деца “, сподели английският министър председател, представен от БНР.

Той обаче посочи, че „ Путин е подценил буйното предпочитание на на украинския народ да отбрани страната си “.

Джонсън даде висока оценка на управлението и куража на украинския президент Володимир Зеленски, който, по неговите думи, е мобилизирал страната и света след съветската инвазия.

Британският министър председател добави, че Путин също е подценил „ единството и решимостта “ на Запада, който ще продължава „ икономическия напън “ върху Русия посредством глобите.

„ Готови сме да засилим глобите и да ги постановяваме толкоз дълго, колкото е належащо “, съобщи още Борис Джонсън във Варшава.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР