Британският министър-председател Тереза Мей свика заседание на кабинета, след като

...
Британският министър-председател Тереза Мей свика заседание на кабинета, след като
Коментари Харесай

След отхвърлянето на алтернативите за Брекзит: Мей свика заседание на кабинета

Британският министър-председател Тереза Мей свика съвещание на кабинета, откакто нощес бяха отхвърлени четири различни оферти за напускането на Европейски Съюз. Това са последните опити на Мей да излезе от политическия безпорядък, осезателен както в Камарата на общините, по този начин и в личната ѝ партия.

Едно от предложенията предвиждаше договаряния за непрекъснат митнически съюз с Брюксел, тъй че някои инспекции по ирландската граница да бъдат отстранени.

Британският министър председател ще предложи договорката си за четвърти път вдругиден, счита в. " Сън ". Няколко английски депутати от разнообразни партийни групи оповестиха, че ще се опитат да прокарат закон, който да задължи премиера да удължи периода на овакантяване.
Андреа Лидсъм - водач на Камара на общините: Мисля, че всички би трябвало да осъзнаем, че договорката на премиера е най-хубавата. Проблемът на всички други други възможности, които бяха препоръчани е, че нито една от тях не е задоволително добра за Англия.  Британските депутати отхвърлиха четири други възможности на Брекзит Британските депутати отхвърлиха четири други възможности на Брекзит
Брекзит без договорка става все по-вероятен с всеки минал ден, съобщи основният договарящ от Европейския съюз Мишел Барние. Коментарът му бе във връзка ре...

Според основния преговяращ от страна на Европейския съюз Мишел Барние вариантите пред Англия са три - овакантяване без договорка, отсрочване на датата на развода или одобрение на съглашението на Мей.
Мишел Барние - гл. договарящ за Брекзит от страна на Европейски Съюз: Ние уважихме избора на Обединеното кралство, направихме всичко допустимо Англия да напусне Европейския съюз по проведен метод на 29-и март, както беше заложено в началото. Ако Кралството към момента желае да напусне проведено, съглашението на премиера е единственият метод да го направи.
На фона на всички неясноти към Брезкит, Англия е длъжна да показа пред Европейския съюз проект за деяние до 10 дни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР