Британският крал Чарлз Трети отбеляза своята коронация с нова снимка,

...
Британският крал Чарлз Трети отбеляза своята коронация с нова снимка,
Коментари Харесай

Крал Чарлз Трети отбеляза коронацията си с нова снимка заедно със своите наследници

Британският крал Чарлз Трети означи своята коронация с нова фотография, на която е дружно с двамата си наследници, съобщи ДПА.

 

Снимката на Чарлз, дружно с английския престолонаследник принц Уилям и внука на краля принц Джордж, е направена в тронната зала на Бъкингамския замък в деня на коронацията.

 

Крал Чарлз Трети е седнал в центъра на един от двойката тронни столове от 1902 година, които са били направени за бъдещите крал Джордж Пети и кралица Мери, с цел да бъдат употребявани при коронацията на крал Едуард Седми. Те са употребявани също по този начин и през 1937 година като декор за коронацията на крал Джордж Шести.

 

Миналата година Чарлз и Камила използваха двата тронни стола в Уестминстър хол, с цел да одобряват обръщения от двете камари на Народното събрание.

 

На фотографията крал Чарлз Трети е облечен в кралската тога с императорската държавна корона и държи кралската сфера и скиптъра с кръста.

 

Наследникът на английския трон принц Уилям и неговият наследник принц Джордж са застанали от двете страни на краля и се усмихват.

 

Разпространена бе и друга фотография, на която се виждат крал Чарлз Трети и кралица Камила с почетните кралски пажове и по този начин наречените " придружителки на кралицата ".

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР