Британският композитор Джонатан Голдщайн и семейството му загинаха при самолетна

...
Британският композитор Джонатан Голдщайн и семейството му загинаха при самолетна
Коментари Харесай

Легендарен британски композитор загина с жена си и бебето им в самолетна катастрофа

Британският композитор Джонатан Голдщайн и фамилията му починаха при самолетна злополука в Швейцария.

Джонатан Голдщайн, саксофонистката Хана Марчинович и седеммесечната им дъщеричка Саска починаха при злополука с частен аероплан в Алпите.

Голдщайн управлява компания, профилирана в основаването на музика за телевизионни реклами, както и композирането на музика филми и театрални постановки, заяви Агенция Франс Прес.

Самолетът е изхвърчал от западна Швейцария в неделя сутринта като е пътувал за западна Италия, само че се е разрушил наоколо до границата.

Говорител на фамилията сподели: "Всички сме опустошени от новината за гибелта на Джонатан, Хана и Саска. Ние ги обичахме толкоз доста. Те бяха толкоз щастливи дружно и това е огромна загуба за нас.”

Голдщайн стартира като музикален шеф и композитор за Royal Shakespeare Company и National Theatre, като работи върху продукции, в това число „ Отело” с присъединяване на сър Иън МакКелън през 1989 година

След като работи като композитор и оркестратор за филми, телизия и реклама, той основава музикалната група „ Голдщайн “ през 2008 година Издава дебютния си типичен албум „ Циклорама “ през 2013 година

Властите на ISwiss започнаха следствие на повода за самолетната злополука.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР