Британски летовник умря, който беше открит мъртъв в локва кръв,

...
Британски летовник умря, който беше открит мъртъв в локва кръв,
Коментари Харесай

Британски летовник, 33, застрелян от натрапник с качулка в луксозна вила в Ямайка

Британски курортист умря, който беше открит мъртъв в локва кръв, беше прострелян от градушка от патрони във вила в Ямайка, следствието е чуло.

Шон Алън Патерсън е имал огнестрелни рани в горната част на тялото и главата, когато е открит във вилата в Богу Хайтс, Сейнт Джеймс, на 2 януари. Докладите по това време споделят, че 33- годишният персонален треньор беше прострелян 12 пъти от въоръжен мъж с качулка, облечен в черно. Г-н Патерсън, който живееше в Шепърдс Буш, западен Лондон, беше отседнал в квартирата с различен мъж, който също беше от Лондон.

Откривайки следствието през днешния ден в Coroner's Court в Западен Лондон, старши правосъдният доктор Лидия Браун сподели тя е получила информация от управляващите в Ямайка. Тя сподели: „ Това е информацията, която имам от ямайската полиция. То по нужда е много лимитирано – доколкото разбирам, има настоящо следствие онлайн.

„ На 2 януари 2023 година, към 12:02 ч., Шон Патерсън, на 33 години, беше убит и погубен от незнайни нападатели във вилат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР