Британската специалистка по онкопластика и естетична хирургия Жаклин Луис развенча

...
Британската специалистка по онкопластика и естетична хирургия Жаклин Луис развенча
Коментари Харесай

Специалистка развенча популярни митове за женските гърди

Британската специалистка по онкопластика и естетична хирургия Жаклин Луис развенча някои от най-популярните легенди за женските гърди - като да вземем за пример този, че физическите извършения продължително ги укрепват, написа вестник " Дейли мейл ", представен от Българска телеграфна агенция.

По нейните думи стегнатостта на бюста зависи от качеството на кожата и количеството мазнини, насъбрани в гръдната тъкан. Ако млада дама постоянно прави коремни преси, гръдта ѝ фактически се стяга. Но с възрастта кожата губи своята разтегливост, връзките ѝ се разтягат, а мастната тъкан замества твърдата. Следва неизбежно увисване.

Друг мит - че сутиенът оказва помощ да се запази формата на гърдите. В случая горното долни дрехи единствено образно поправя формата, само че незабавно откакто то е свалено, гърдите още веднъж заемат естествения си тип.

Луис развенча и трети мит - че гърдите стопират да порастват след 17-годишна възраст. Това не е по този начин. Бюстът пораства по време на бременност и кърмене и губи стегнатостта си по време на климактериума.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР