Британската полиция издаде 20 първоначални глоби срещу министър-председателя Борис Джонсън

...
Британската полиция издаде 20 първоначални глоби срещу министър-председателя Борис Джонсън
Коментари Харесай

Лепнаха на Борис Джонсън 20 глоби заради Партигейт

Британската полиция издаде 20 първични санкции против министър-председателя Борис Джонсън и негови чиновници на " Даунинг стрийт “ № 10, които бяха разследвани за хипотетичните нарушавания на законите за ограничение на епидемията от ковид. Казусът беше наименуван " Партигейт “.

" Днес в началото ще стартираме с 20 наказателни постановления с закрепени санкции, които да бъдат издадени за нарушавания на наредбите за COVID-19 “, обявиха от столичната полиция, като прибавиха, че могат да последват и други санкции, " в случай че има задоволително доказателства “.

" Партигейт “ се трансформира в най-голямата опасност за кариерата на Борис Джонсън до момента. Докато страната беше блокирана и инструктирана от министър-председателя да ограничи обществените си контакти, чиновниците на Джонсън на " Даунинг стрийт “ № 10 са се срещали няколко пъти на неофициални служебни празненства или в задната градина на офиса, на които е имало алкохол и почерпки.

Разкритията към абсурда " Партигейт “ доведоха до претенции за оставката на Джонсън, заради необятно публикувания публичен и политически яд по отношение на нарушаването на разпоредбите, които самото държавно управление е сложило.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР