Британската кралица ще празнува днес 96-ия си рожден ден в

...
Британската кралица ще празнува днес 96-ия си рожден ден в
Коментари Харесай

Кралица Елизабет навършва 96 години, празнува в тесен кръг

Британската кралица ще чества през днешния ден 96-ия си рожден ден в имението Сандрингам, графство Норфък, където нормално правеше това предходните години с починалия й към този момент брачен партньор принц Филип.

По мотив на рождения ден на Елизабет Втора уредниците на Кралското конно шоу в Уиндзор разгласиха фотография на монарха с двe нейни красиви бели понита предишния месец пред цъфнала магнолия в градините на Уиндзор.

Това става откакто по време на великденската почивка внукът й Хари и брачната половинка му Меган внезапно я посетиха в двореца. Предполага се, че кралицата ще посрещне рождения си ден в най-тесен кръг.

Тя към този момент бе превозена до Сандрингам, където ще отседне в Wood Farm – една от обичаните здания на починалия й брачен партньор, където той прекара огромна част от времето си след отдръпването му от отговорностите му през август 2017 година.

Както е известно, кралицата има два рождени дни. Единият на действителната дата на нейното раждане, която е 21 април 1926 година. Вторият е през юни, когато нормално и празненствата са по-големи и помпозни, защото по-хубавото време разрешава това.

Елизабет имаше опцията да се срещне с внука си Хари за първи път, откогато той отпътува със брачната половинка си Меган Маркъл за Щатите.

“Беше ужасно да я видя. Сигурен съм, че тя би се радвала да бъде тук, в случай че можеше”, сподели той пред BBC, визирайки събитието Invictus Games в Хага, на който той е патрон.

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган са поканени с останалите членове на кралското семейство на балкона на Бъкингамския замък за честванията на платинения празник на престола на кралица Елизабет Втора, без обаче да имат публична роля в тържествата.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР