Британска специалистка по естетична хирургия развенча някои от най-популярните митове

...
Британска специалистка по естетична хирургия развенча някои от най-популярните митове
Коментари Харесай

Три мита за женските гърди, които са пълна глупост

Британска специалистка по естетична хирургия развенча някои от най-популярните легенди за женските гърди.

Експертката е безапелационна, че няма нищо правилно в някои широкоразпространените схващания за стегнатостта на бюста, носенето на сутиен, както и растежа на гърдите след избрана възраст.

Да забележим за какво...

Мит 1 Физическите извършения укрепват гърдите продължително

Стегнатостта на бюста зависи от физическите извършения и те оказват извънредно удобно въздействие, само че резултатът от тях е краткотраен. Т.е. в случай че упражняваме постоянно, гърдите фактически се стягат, само че спрем ли, резултатът бързо изчезва.

Всъщност стегнатостта на бюста доста повече зависи от кожата и количеството мазнини, насъбрани в гръдната тъкан. За страдание с възрастта кожата губи своята разтегливост и следва неизбежно увисване.

Мит 2 Сутиенът защищава гърдите от увисване 

Сутиенът единствено образно усъвършенства формата на женските гърди. В момента, в който го свалим, те заемат нормалната си форма. И не, колкото и дълго да го носите, сутиенът няма по какъв начин да повлияе на бюста ви, когато не сте с него.

Мит 3 Гърдите стопират да порастват след пубертета

Абсолютно погрешно е, че женските гърди стопират да порастват след 17–18 годишна възраст. Бюстът трансформира своите форма и размер вследствие на куп фактори – намаляване, напълняване, бременност, кърмене, естествени процеси на стареене.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР