Британецът, който намушка жена си, а след това си направи

...
Британецът, който намушка жена си, а след това си направи
Коментари Харесай

Британецът, който кла жена си в Бургас, обезумя в болницата. Размаха нож и стана страшно

Британецът, който намушка жена си, а по-късно си направи сепуко в кв. „ Сарафово “, е сътворил нощес невъобразим екшън в УМБАЛ Бургас, оповестява Флагман.бг.

56-годишният Дарън Кърли бил изваден от отделението по реанимация и изместен в различен бранш на болничното заведение. Съпругата му, която той намушка обаче продължава да се бори за живот и е в реанимация.

Снощи, към 23 часа Дарън бил като оглупял. Изскочил от стаята си, неизвестно от кое място намерил нож, с който заплашвал всички наред.

„ Изглеждаше страховито. Крещеше нещо на британски, само че не го разбрахме. Държеше и нож в ръка. Не знаем дали искаше да отиде при жена си и да довърши започнатото или се ядосваше, че е затворен в отделението. Обадихме се на полицията. Дойдоха и го закопчаха с белезници на леглото “, описа свидетел на конфликтната обстановка.

Дарън би трябвало да бъде измамен под отговорност, само че до този миг няма информация да му е наложена някаква мярка за неотклонение. Факт е, че лекарите и сестрите в болничното заведение се опасяват от него още от първите часове след приемането му. След това, което направи нощес, те надали ще могат да работят умерено в наличието на нападателния британец.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР