Британец е убит в Украйна, а негов сънародник е в

...
Британец е убит в Украйна, а негов сънародник е в
Коментари Харесай

Британски гражданин е убит в Украйна, друг е в неизвестност

Британец е погубен в Украйна, а негов съотечественик е в неопределеност, заяви външното министерство на Обединеното кралство в четвъртък, представено от Скай Нюз.

Смята се, че двамата са се сражавали против съветските сили като доброволци в поддръжка на украинските военни , макар че това не е доказано.

Министерството на външните работи не даде никакви детайлности за това какво са правили мъжете в Украйна.

Говорител на Министерството сподели: " Можем да потвърдим, че английски жител е бил погубен в Украйна и ние поддържаме фамилията му ".

За втория британец представителят сподели: " Ние знаем за английски жител, който е липсващ в Украйна и оказваме поддръжка и на фамилията му. Спешно търсим спомагателна информация ".

Министерството на външните работи не даде детайлности по кое време е погубен английският жител и по кое време другият мъж е липсващ и към момента събира спомагателна информация.

" Има редица задгранични бойци, които са решили да се насочат към Украйна, с цел да се причислят към борбата против силите на Владимир Путин, в това число английски ветерани, " декларират от ведомството.

В началото на войната държавното управление на Украйна, в битката им с съветската инвазия.

Британски ветерани от специфичните служби (SAS), разкри в. " Дейли мирър ".

Пенсионирани бойци от специфичните елементи на Обединеното кралство са се присъединили непринудено в задачи надълбоко в Украйна, с цел да поддържат защитата на страната.

Бившите парашутисти, на възраст сред 40 и 60 години, са имали срещи, с цел да обсъдят рисковата задача за поддръжка на украинците в борба.

Сред тези ветерани има високо подготвени снайперисти и специалисти в потреблението на зенитни и противотанкови ракети.
 Британски ветерани от SAS се бият в Украйна
Британски ветерани от SAS се бият в Украйна

Доброволци се включват против съветската експанзия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР