Британец бе брутално пребит днес от група китайци в малък

...
Британец бе брутално пребит днес от група китайци в малък
Коментари Харесай

Китайци пребиха британец заради принципа Един Китай

Британец бе брутално пребит през днешния ден от група китайци в дребен град в Камбоджа поради татуировка с надпис „ Тайван “ на челото му и безапелационния му отвод да признае пред тях, че страната е част от Китай.

По време на своята отмора в Камбоджа, британецът, който е живял 14 години в Република Китай, сяда в месен бар на блощад в Сиануквил. Когато поръчва напитка и смъква шапката си, огромна група китайци, които седят наоколо, виждат татуировката. Един от тях извиква на мандарин „ Тайван, Китай “. В отговор британецът декларира „ Тайван, Тайван “, след което същият твърди, че е почнал физическият конфликт.

По негови думи минимум 10 китайци са го били яростно пред очите на безучастни наблюдаващи, настоявайки той да признае, че Тайван е част от Китай. Тъй като се страхувал за живота си, британецът твърди, че е споделил „ Ок. Щом вие смятате, че Тайван е Китай, аз ще кажа, че Тайван е Китай, единствено с цел да ме оставите “.

Последиците за мъжа са голям брой натъртвания и синини по цялото тяло, болки в главата, подута джука, два избити зъба и още два зъба в доста неприятно положение, което не разрешава на бития да затваря устата си обикновено.

В обява във своя Фейсбук профил британецът разказва конфликта с китайците, като признава, че е съжалява за татуировката и предизвестява другите тайвански гости на страната да бъдат деликатни по време на своя престой там.

„ В бъдеще няма да си смъквам шапката. Татуировката е в развой на унищожаване – беше глупава пиянска неточност да си я татуирам върху лицето, на всяка друга част от тялото ми щеше да е добре, само че не и на лицето. Флагът на братичката съвсем изчезна след процедурите за унищожаване, само че челото се нуждае от още няколко процедури. Тайванци, бъдете деликатни в чужбина и се пазете! Срещал доста в действителност благи китайци тук, в Камбоджа, само че явно има единствено една група, която не е толкоз другарски настроена и има проблеми “.

Британецът стана прочут предишния октомври, когато в обществените медии се появи въпросната му татуировка на челото. Преди седем години той се дами за тайванка и публично става жител на Тайван, приемайки името „ Lohan” " (羅 翰).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР