Бригада служители на община Родопи“ помагат на пострадалите от водната

...
Бригада служители на община Родопи“ помагат на пострадалите от водната
Коментари Харесай

Общински служители от „Родопи“ се притекоха на помощ на бедс...

Бригада чиновници на община „ Родопи “ оказват помощ на потърпевшите от водната буря бедстващи села в Карловско. Общината изпраща екипите, след зов от страна на Областна администрация към всички кметове на територията на Пловдив да се включат в разчистването на следите от наводнението.

Доброволците от общината са разполагаем на военнослужещи от разнообразни структури на Българската войска и оказват помощ на потърпевшите поданици в село Каравелово. 



Това не е първата помощ, която община " Родопи " оказва на потърпевшото население. От самото начало на бедствието екипи от доброволното формирование „ Родопи 112 “ и съдружие „ Моето село Марково “ са на терен в село Слатина. От два дни още двама членове на сдружението оказват помощ на хората в село Богдан. 

„ Само на километри от нас стотици хора страдат. Не може да сме безучастни към тези човешки ориси. Сега е моментът да се обединим като народ и да бъдем съпричастни “, разяснява кметът Павел Михайлов.



Той напомни, че община „ Родопи “ се включи в помощ на потърпевшите от наводненията карловски села и с самодейност за набиране на филантропична помощ за бедстващите хора. В пунктовете по обитаеми места се одобряват пакетирани хранителни артикули, консерви, облекла и завивки. Кампанията в символ на взаимност ще продължи до отпадане на нуждата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР