Кметът на община Родопи“ Павел Михайлов честити настъпването на Новата

...
Кметът на община Родопи“ Павел Михайлов честити настъпването на Новата
Коментари Харесай

Павел Михайлов: Да прекрачим в 2023 година с вяра в собствен...

Кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов честити настъпването на Новата 2023 година с вяра  и насочва пожелания за здраве и шанс във всеки дом.

Ето какво споделя в обръщението си кметът Павел Михайлов: 

Уважаеми съграждани и поданици на община „ Родопи “, 

Отброяваме последните дни на 2022 година- време, в което всеки от нас поглежда с преценка обратно и с доста вяра към идните дни.

Измина една нелека година. Но мисля, че колкото и да е било мъчно, ние, жителите на община „ Родопи “ успяхме. Нашата община върви напред, става по-красиво, по-привлекателно и по-уютно място за живот. И най-важното – община „ Родопи “ е с бъдеще, което дружно всички градим.

Поставихме началото на доста нови обичаи, бяхме съзидателни и виновни към положителното развиване на нашата община и обитаемоте места в нея.

В тези дни на равносметка се надявам всеки от вас да получи задоволство от постигнатото и да застане на прага на Новата година със блян за повече наслада, добрина и съгласие.

В навечерието на Новата година приемете моите сърдечни пожелания за здраве и шанс във всеки дом, градивен дух, сила за ползотворни каузи. Нека има откровеност и реципрочност в фамилията, сред приятелите, в обществото.

Да прекрачим в 2023 година с религия в личните си сили, вяра за едно по-добро бъдеще, благоденствие и разцвет.

Благодатна Нова 2023  година!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР