Бриджит Нилсен вече е на 55 години и ... наскоро

...
Бриджит Нилсен вече е на 55 години и ... наскоро
Коментари Харесай

Бриджит Нилсен - отново майка на 55

Бриджит Нилсен към този момент е на 55 години и... неотдавна роди за 5-и път! Бившата брачна половинка на Силвестър Сталоун дълго време се опитвала да зачене, износи и роди дете на сегашния си пети брачен партньор - Матия Деси. След близо десетгодишни опити с инвитро процедури и отчайващи прогнози на лекарите, чудото се случва и двамата към този момент имат Фрида.

Преди време в прочувствена изповед по отношение на компликациите да се снабди с петото си дете, тя показа следното: „ Беше един доста дълъг и сложен път. Искам дамите да знаят, че всичко е допустимо, макар че въпреки всичко би трябвало да бъдеш и реалист. Минах през в действителност доста разочарования. Не беше елементарно, само че със брачна половинка ми толкоз доста го искахме и то в продължение на толкоз години... Най-накрая си имаме нашата дребна принцеса. “

Бриджит е на 40 години, когато среща Матия Деси - с 16 години по-млад от нея. И тъй като доста желае да има дете от него, взема решение да замрази свои яйцеклетки. Лекарите й давали единствено 3-4 % късмет да се снабди с дете. И все пак, след десетгодишни опити, се ражда дребната Фрида. Останалите четири деца на Нилсен са момчета и са на 23, 25, 28 и 34 години. Те са от трима разнообразни съпрузи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР