Брентфорд продължава с прекрасната си серия и вече в 12

...
Брентфорд продължава с прекрасната си серия и вече в 12
Коментари Харесай

Брентфорд продължава да лети след страхотно лондонско дерби срещу Фулъм

Брентфорд продължава с прелестната си серия и към този момент в 12 следващи мача е непобеден в британската Висша лига. Тимът на Томас Франк победи трагично с 3:2 Фулъм в дербито на западен Лондон от 26-ия кръг на шампионата.  

Още в шестата Итън Пинок даде задатък на „ пчеличките “, само че Манор Соломон изравни в 39.ата минута. Айвън Тони осъществя дузпа в 53-ата минута, с която даде нов задатък на домакините, а Матиас Йенсен означи и трети гол, преди Карлос Винисиус да върне едно попадение в деветата минута от добавеното време.

Домакините започнаха извънредно нападателно и небрежно сътвориха няколко положения за гол. След центриране от левия фланг Брайън Мбемо направи по-трудното и прати топката в навън, а секунди по-късно стражът на Фулъм Бернд Лено избави диагонален удар на нападателя на „ пчеличките “.

В шестата минута Брентфорд извърши корнер и се стигна до безредие в наказателното поле. Защитата на гостите не съумя да почисти топката и тя попадна на крайници на Пинок. Бранителят стреля, кълбото се отклони от неприятелски футболист и влезе във вратата - 1:0.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР