Бременността на херцогинята на Съсекс може да се превърне в

...
Бременността на херцогинята на Съсекс може да се превърне в
Коментари Харесай

Kралското семейство e изправено пред истински кошмар: Бременната Меган Маркъл има фатално заболяване

Бременността на херцогинята на Съсекс може да се трансформира в покруса. Оказва се, че Меган Маркъл не е добре здравословно. Лекарите са разкрили едно съдбовно заболяване. Съпругата на принц Хари пробва да скрие положението си и да убеди останалите, че всичко е наред, само че опита й за машинация бе оголен. Всичко пролича в доста несъответствуващ миг, а точно, при визитата на Меган на пазара във Фиджи. На пазара е имало доста повече гости от предстоящото, това е и повода заболяването й да лъсне. Оказва се, че Меган Маркъл страда от Хиперемезис гравидарум. Това е затруднение на бременността, характеризиращо се с непрекъснато гадене и повръщане, провокирано от всевъзможни дразнители, в това число от слюнката.

Всъщност и Кейт Мидълтън имаше същата болест по време на всичките си три бременности. Това положение е типично за доста бременни дами. В допълнение към повръщането, други признаци на заболяването са загубата на тегло и дехидратацията. Най-често тази болест не съставлява заплаха за тялото, само че има изключително остри форми на заболяването, които водят до гибел. Дворецът в Кенсингтън към момента не е коментирал информацията и не дава пояснения за здравето на Меган Маркъл. Въпреки това към този момент се появиха клюки, че херцогинята ще би трябвало да прекъсне турнето си и да се върне във Англия, написа Блиц.

Бременна и красива: Меган Маркъл се появи с дръзка рокля с цепка
Впоследните няколко дни принц Хари и Меган Маркъл са извънредно заети със своя тур из Австралия, а по-късно кралските особи се готвят да посетят Фиджи и Нова Зеландия, а това значи, че ще имаме опция да се радваме на още доста нови фотоси на щастливото семейство! Меган пропусна няколко от събитията, на които трябваше да участва, поради своята бременност и се отдаде на отмора. Явно това ѝ се е отразило добре, тъй като тя се завърна напълно скоро до своя принц и сияеше.

Двамата се разходиха дружно до остров Фрейзър, а Меган не можеше да държи ръцете си надалеч от своето бременно коремче. Тя бе уловена на няколко фрагмента да гали коремчето си, до момента в който Хари я държеше за ръка с горделивост. Както нормално, щастливите фотоси на двамата влюбени разтопиха сърцата ни! Меган бе избрала дълга лятна рокля за разходката, а крачето ѝ се подаваше понякога поради издайническата странична цепка на дрехата и бриза по крайбрежието, написа Edna.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР