Бременната почти в деветия месец юристка и половинката ѝ Мирослав

...
Бременната почти в деветия месец юристка и половинката ѝ Мирослав
Коментари Харесай

Лена се усамоти с Миро в гората

Бременната съвсем в деветия месец юристка и половинката ѝ Мирослав Иванов тази година предпочели да не посещават родното Черноморие, а да отдъхват на студенина в гората

Лена Бориславова се избавя от градските жеги в планината, пише „ Ретро “. Бременната съвсем в деветия месец юристка и половинката ѝ Мирослав Иванов тази година предпочели да не посещават родното Черноморие, а да отдъхват на студенина в гората. Поради деликатното състояние на бъдещата майка докторите не ѝ препоръчвали да прави слънчеви бани. Затова грижовният ѝ обичан Миро я завел на отмора в Кюстендилско. Двамата правели утринни леки преходи по маршрутите в близост, като посетили и една от най-мистичните местности в района – Ючбунар.

Мястото впечатлило Лена, която показа в обществените мрежи няколко фотоси от разходката си до там. Ючбунар е фамозен със своите вековни и рекордно високи секвои, които се смятат за естествен феномен и са фамозни в целия свят. Според локалните към естественото знамение витаела особена сила и мнозина посещавали местността, с цел да се прочистят от негативните сили и да се заредят с положителни такива. Дни преди раждането на първото си дете Лена Бориславова имала потребност точно от сходна терапия. По всяка възможност двамата с Миро са отседнали в някои от многото първокласно хотели в региона, известни с лечебната си минерална вода и чистия въздух.

Неслучайно най-обсъжданата двойка в родния политически хайлайф избрала Кюстендил, защото се намира единствено на час и половина път с кола от София. Те не желали да се отдалечават от столицата поради положението на Лена. Тя държала непременно да роди в София в елитна болница и при съответен екип, който още преди месеци избрала. Почти до последния миг бъдещите родители не бяха набавили всичко належащо за посрещането на новия член на фамилията си от поверие, само че малко преди да заминат на отмора, създали огромен шопинг и стаята му в столичния им апартамент към този момент била изцяло обзаведена. Интересна детайлност е, че жилището, което Миро и Лена населяват в остаряла кооперация в София, е на заем, а върху плещите им лежи дълг от 100 хиляди лв. към родна банка. Те ще продължат да го изплащат и откакто станат родители на първа рожба.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР