Бременната Ева Лонгория често е следена от фотографи, които не

...
Бременната Ева Лонгория често е следена от фотографи, които не
Коментари Харесай

Папараци спипаха Ева Лонгория без грим

Бременната Ева Лонгория постоянно е следена от фотографи, които не пропущат момента да я снимат до момента в който е със брачна половинка си или с приятелите си.

Когато Лонгория е на аления килим, то тя наподобява безупречно. Но какво се случва, когато актрисата не е гримирана и не ѝ следва звездно събитие.

Фотографи съумяха да я снимат във времето, до момента в който тя е в салон за хубост, само че преди актрисата да бъде подложена на разкрасителни процедури, написа OK Magazine.

42-годишната Ева натрупа килограми, само че въпреки всичко тя е в очакване на първото си бебе. Може би и по тази причина звездата от Отчаяни съпруги не желае да употребява грим. Тя бе уловена от фотографи в черен състезателен костюм и без никакъв грим на лицето си и сякаш наподобява на напълно елементарна стопанка.

Новината, че Лонгория чака бебе пристигна в края на предходната година. Актрисата и брачният партньор ѝ Хосе Бастон публично отразиха връзките си през май 2016 година Преди сватбата си се срещаха три години.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР