Бременна ли е Галя от „Каризма”? Този въпрос вълнува феновете

...
Бременна ли е Галя от „Каризма”? Този въпрос вълнува феновете
Коментари Харесай

Галка от Каризма е бременна? - slava.bg

Бременна ли е Галя от „ Каризма”? Този въпрос вълнува почитателите на изпълнителката, които я виждат все по-пухкава напоследък.

Две от приятелките на изпълнителката пуснаха мълвата в обществените мрежи, като започнаха да я разпитват много искрено по въпроса.

„ Дали съм бременна? Амиииииии... Дайте да приказваме за шоуто „ Като две капки вода”. Много се веселя, че се върнах тук, в България, с цел да вземам участие в него”, смее се певицата.

Мълвата потегли, откакто почитателите на Галя видяха, че очевидно е напълняла. И потеглиха да я разпитват. На всички певицата отговаряше с безмълвие, само че пък по този начин и не отхвърли слуховете, че може да е заченала още веднъж.

Бъдещият баща е приятелят на Галя—Рей, с който са дружно към този момент няколко години. Запознават се в Англия, а преди него Галка излизаше с барабанист на Риана, само че поради честите му пътувания се разделиха.

Рей е управител на огромна капиталова компания и певицата признава, че много го поизпотила, до момента в който му каже „ Да”. В момента той я приветства бурно пред дребния екран, защото е с нея в България и гледа всяка седмица „ Капките” написа "България през днешния ден ".

Преди да се кротне с обичания си, изпълнителката признава, че е била много дейна в нощния живот. Работи като уредник на купони и празненства и постоянно се среща със международни звезди.

Най-хубави мемоари пази на Кийра Найтли и Джъд Лоу. Но признава, че не би желала да е известна в Англия. Работата тук и там я е научила на неизменност, само че също и че няма по какъв начин да те одобряват от раз, а желаят да се докажеш, с цел да те признаят.

Когато й се обадили от шоуто „ Като две капки вода”, Галя признава, че мислела за смяна. „ Казах си, че в случай че в този момент не се случи нещо забавно, започвам да мисля за бебе и да работя за това с моя другар.

И хоп, случи се. Междувременно бяхме почнали да живеем с концепцията за дете, искахме момиченце. Но от този момент единствено си повтарям–ако е момче, ще се споделя като приятеля ми, а в случай че е момиче, ще носи името Алия. То ми е любимо”, споделя още любимката на младежите от 90-те години.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР