Бразилският Флуминензе победи с 3:1 в гостуването си на Олимпия

...
Бразилският Флуминензе победи с 3:1 в гостуването си на Олимпия
Коментари Харесай

Флуминенсе на 1/2-финал на Копа Либертадорес

Бразилският Флуминензе победи с 3:1 в гостуването си на Олимпия (Асунсион) и с общ резултат 5:1 се класира за полуфиналите на Копа Либертадорес.

Джон Кенеди откри за бразилците в 24-ата минута, като Факундо Сабала възвърне равенството в 44-ата минута. През втората част нещата вървяха към опазване на равния резултат, само че 19 минути преди края на постоянното време домакините останаха с човек по-малко след втория жълт картон на Фернандо Кардозо, което въодушеви играчите на Флуминензе да стигнат до цялостния триумф и в ответния дуел.

Това в последна сметка се случи в заключителните минути на мача, когато гостите вкараха два нови гола, като и двата бяха дело на 35-годишния аржентинец Херман Каньо. Първия означи в 80-ата минута, а втория в 91-ата.



В спор за присъединяване във финалния конфликт Флуминензе ще спори с различен бразилски отбор - Интернасионал. Победителят ще се реши в два мача на разменено посещение, като първият дуел е на 27-и септември (сряда), а реваншът е на 4-и октомври (сряда).

В другата полуфинална двойка ще се срещнат тимовете на Бока Хуниорс от Аржентина и още един бразилски клуб - Палмейрас.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР