Бразилия изпълни задачата си и сломи Египет в първия си

...
Бразилия изпълни задачата си и сломи Египет в първия си
Коментари Харесай

Бразилия изпълни задачата си срещу Египет в Русе

Бразилия извърши задачата си и пречупи Египет в първия си мач от Световното състезание по волейбол. В Русе южноамериканците се постановиха с 3-0 (25-17, 25-22, 25-20) и демонстрираха, че сигурно ще се класират за втората фаза на шампионата.

 Чисти победи за Камерун и Австралия, Доминикана взе гейм на Словения
Чисти победи за Камерун и Австралия, Доминикана взе гейм на Словения

И срещите в Италия до момента са с предупреден край

В известни интервали от втория гейм египтяните бяха видимо равностойни, само че и те добре знаеха, че нямат шансове против олимпйските първенци. Статистическите индикатори сочат преимущество за Бразилия единствено в грешките на съперника, които са 25 на 16. Атаките са 36 на 33 за Селесао, а точковите блокади са по 9. Асовете са в интерес на спечелилите 9 на 4.

Ренан дел Зото заложи на Уолас де Соуза (12 т.), Дъглас Соуза (12 т.), Карлош Силва (9 т.), Изак Сантош (7 т.), Лукаш Сааткамп (5т,) и Бруно Резенде (2 т.). Дел Зото правеше във всеки един от геймовете правеше обичайна бразилска промяна на диагонал и разпределител, целяща усилване на блокадата с Уилям Аржона и Маурисио Соуза (2т.). Във втория гейм вместо Соуза в игра влее Лукаш Ло.

 Снимка 377987
Източник:

Ахмед Абделхай осъществя 13 точки за африканците.

Така в група " B " Бразилия, Франция и Канада имат по една победа с 3-0 гейма, а на другия полюс са Китай, Холандия и Египет.

Утре от 17:00 часа в Русе ще играят Канада и Египет. От 20:30 часа е супер дербито Бразилия - Франция.

 Снимка 377989
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР