Бразилецът Рикардиньо настояваше да изпълни дузпата срещу ЦСКА в последната

...
Бразилецът Рикардиньо настояваше да изпълни дузпата срещу ЦСКА в последната
Коментари Харесай

Рикардиньо настоявал да бие дузпата срещу ЦСКА

Бразилецът Рикардиньо настояваше да извърши дузпата против ЦСКА в последната минута на мача през вчерашния ден. 11-метровият углавен удар в интерес на Левски бе отсъден за игра с ръка на Брадли де Нойер след удар с глава на Роналдо. Веднага след обстановката фланговият нападател на " сините " неистово искаше реферът Никола Попов да отсъди дузпа. Главният арбитър обаче изчака сигнал от ВАР, след което прегледа ситуацията и в последна сметка уточни бялата точкa, написа " Тема спорт ".
 Краев: Съжаляваме доста, заслужавахме повече успеха
Краев: Съжаляваме доста, заслужавахме повече успеха

" Трябва да подкрепим Попов "

В този миг няколко играчи на " сините " се бяха скупчили в наказателното поле на ЦСКА и очевидно водеха спор кой да извърши дузпата. Топката обаче бе държана от най-опитния в състава Ивелин Попов, който не я даде на различен. Най-настоятелен да извърши бе централният нападател Рикардиньо. В последна сметка обаче пристигна и разпореждане от треньорската пейка реализатор да бъде Попето.

" Отговорността за пропуща е напълно моя, тъй като дефинирах Ивелин Попов за реализатор. Той няма виновност, всеки може да изпусне. Тя е моя за дузпата, която не бе осъществена ", призна след дуела краткотрайният треньор на " сините " Елин Топузаков.

Интересното е, че по сходен метод процедираше и Станимир Стоилов. Мъри също нареждаше по време на дуелите кой да застане и да стреля от бялата точка.

Любопитното е, че Ивелин Попов пропуща втора дузпа през сезона в efbet Лига. Попето не съумя да осъществя и против Славия на " Герена ". Негов изстрел бе отразен от вратаря на " белите " Светослав Вуцов при резултат 1:0 за Левски. След това " сините " освен че изпуснаха задатъка си, само че и изгубиха с 1:2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР