Брайтън изпусна да победи като гост Уест Хям с мач

...
Брайтън изпусна да победи като гост Уест Хям с мач
Коментари Харесай

Брайтън изпусна да спечели на терена на Уест Хям

Брайтън изпусна да победи като посетител Уест Хям с мач от 15-ия кръг на британската Висша лига. Оспорваният дуел завърши при тъждество 2:2.

Гостите стояха по-добре на терена през първото полувреме. Те владееха топката през по-дълги интервали от време и не допускаха положения пред вратата си.

В 44-ата минута изцяло закономерно " чайките " поведоха. Нийл Мопе се оказа най-съобразителен в наказателното поле при избита топка и простреля Лукаш Фабиански за 0:1.
 Снимка 511377
Източник:

" Чуковете " излязоха преобразени след почивката. Те потеглиха самоуверено напред, макар че играчите на Брайтън създаваха усещане, че управляват нещата.

В 60-ата минута резултатът беше подравнен. В сходна обстановка, като при първото попадение в дуела, Бен Джонсън стреля в далечния ляв ъгъл на вратата на Роберт Санчес.

Гостите поведоха още веднъж 10 минути по-късно. Капитанът Люис Дънк вкара от близко след корнер. Топката отскочи към него, като докосна и ръката му. След дълго разглеждане на ВАР беше преценено, че докосването не е повлияло на обстановката и голът за 1:2 беше зачетен.

В 82-ата минута Люис Дънк опита да почисти с глава при корнер, само че откри Томас Сучек и чехът също с глава изравни за 2:2.

Брайтън се изкачи на 16-а позиция с 13 точки. Арсенал е с 4 точки повече. " Чайките " съумяха да изпреварят Бърнли, изгубил през днешния ден като посетител на Лийдс Юнайтед, по голова разлика.

Уест Хям остана на десето място с 22 точки. Предният Саутхямптън е с задатък от 3 точки.
 Лийдс с минимална победа против Бърнли
Лийдс с минимална победа против Бърнли

Патрик Бамфорд вкара победния гол от дузпа при започване на мача
 Снимка 511376
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР