Брайс Харпър бе посрещнат очаквано недружелюбно във Вашингтон – града,

...
Брайс Харпър бе посрещнат очаквано недружелюбно във Вашингтон – града,
Коментари Харесай

Дъжд и освирквания за Харпър във Вашингтон, той се смя последен с Филаделфия

Брайс Харпър бе посрещнат предстоящо неприветливо във Вашингтон – града, в който прекара първите седем години от кариерата си в МЛБ. И който напусна тази зима, с цел да подпише рекорден на момента и трансформирал се след това във втория най-скъп контракт в историята на бейзбола – $330 млн. за 13 сезона във Филаделфия Филис.

Още във втората седмица от новото състезание програмата изпрати " филитата " в столицата и Харпър трябваше да се изправи против досегашните си съотборници от Вашингтон Нешънълс. Късно нощес, след 41-минутно забавяне на мача поради дъжд и две стъпки изкривено, звездният аутфилдер откри своя комфорт и даде гласовит принос за триумфа на гостите с 8:2.



При всяко свое заставане на бат 26-годишният Брайс бе шумно и дълготрайно освиркван от преобладаващата част от 35 920 почитатели на ст. " Нешънълс Парк ". По трибуните имаше и агитка на Филаделфия, която въпреки всичко дочака своя момент.

В първите две излизания Харпър понесе страйкаутове от Макс Шързър (L 0-2) за голяма наслада на ентусиастите на столичани. Оттам-нататък обаче 6-кратният участник в Мача на звездите пое цялостен надзор и удари двоен шлагер против Шързър в 5-ия ининг, RBI-сингъл против Мат Грейс в 6-ия и колосален двоен хоумрън против Джереми Хеликсън в 8-ия, с който оформи крайния резултат.



" Чувствам се малко друго да дойда тук и да бъда освиркван – показа Харпър, който приключи 3 от 5 с 3 RBI и маркирана точка. – Но за мен ще е безусловно същото да ида на различен стадион и да се изправя против някого като Макс или пък да бъда освиркван в Ню Йорк. Затова просто се пробвам да играя моята игра. Всяка една вечер имам град Филаделфия зад тила си. Щом имам това, нищо друго няма значение. "

Питчерът Зак Ефлин (W 1-0) се потруди и обезпечи 5 шътаут ининга. За Филис това беше четвърта поредна победа от началото на сезона и с нея отборът остана единственият непобеден във Висшата лига през 2019 година В клубната история на Филаделфия има още единствено два случая, в които тимът е започвал с актив 4-0 – през 1897 и 1915 година



Вашингтон Нешънълс - Филаделфия Филис 2:8
ст. " Нешънълс Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
ФИЛАДЕЛФИЯ
0
1
0
1
0
4
0
2
0
8
14
0
ВАШИНГТОН
0
0
0
0
0
2
0
0
0
2
7
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 2 АПРИЛ:

Американска лига

Ню Йорк Янкис - Детройт Тайгърс 1:3
Торонто Блу Джейс - Балтимор Ориолс 1:2
Тексас Рейнджърс - Хюстън Астрос 6:4
Канзас Сити Роялс - Минесота Туинс 4:5 (10 ининга)
Оукланд Атлетикс - Бостън Ред Сокс 1:0
Сиатъл Маринърс - Лос Анджелис Ейнджълс 2:1

Национална лига

Синсинати Редс - Милуоки Бруърс 3:4
Маями Марлинс - Ню Йорк Метс 5:6
Сан Диего Падрес - Аризона Дайъмъндбекс 5:8
Лос Анджелис Доджърс - Сан Франциско Джайънтс 6:5

Интерлига

Тампа Бей Рейс - Колорадо Рокис 4:0

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР